Bellinzoni IDEA XC impregnáló 1l

9.500 Ft /db+áfa

Víz- és olajlepergető, UV álló impregnálószer, nedves kinézettel, márványhoz, gránithoz és kőhöz. Színmélyítő matt felületre.

Kategória:

Leírás

Víz-, zsír és olajlepergető, UV álló impregnálószer, nedves kinézettel, márványhoz, gránithoz és kőhöz. Színmélyítő matt felületre. Impregnálás után a termék hagyja lélegezni a követ. Megakadályozza a penész képződését.

Felhasználás: A letisztított és száraz felületre vigyük fel egyenletes rétegben a terméket, ecset, rongy vagy más alkalmas eszköz segítségével, és a felesleget távolítsuk el a felületről. Javasoljuk, hogy lehetőség szerint ecsettel vigyük fel a terméket, mivel így lehetővé teszi a termék behatolását jobban a kőbe. Folyamatosan ismételje meg az alkalmazást megszakítás nélkül, amíg a kő telített (a kő nem szívja fel a további terméket). Nagyon porózus kőfelület esetén, vagy ha fokozni akarjuk a színt, akkor ismételjük meg a kezelést két órával az első kezelés után. Ha túl sok szert használtunk, eltávolítható az érintett felület ronggyal való dörzsölésével, hogy felitassuk a szerfelesleget a rongyba. Használat előtt végezzünk próbát.

1 liter termék:

  • csiszolt márvány és gránit felület esetén 15/25 nm-re elegendő
  • mészkő, homokkő, beton esetében 8/15 nm

Száradási idő:

Száradási idő 20 ° C-on: 45-60 perc (az anyag és a környezeti feltételek jellegétől függően)
Teljes száradási idő: 8 óra

Felhasználhatósági időtartam 20 ° C-on: 24 hónap az eredeti tartályban

További információk

Tömeg 1 kg